בית ספר בית 'פרויקט תש"פ של תוכנית המצטיינים' SmartUp

פרויקט תש"פ של תוכנית המצטיינים - 'בית ספר בית'

ה-'Tiny House' של אפקה יוצא לדרך: הסטודנטים ב-SmartUp, תוכנית המצטיינים שלנו, הציגו אתמול את פרויקט הדגל שלהם לשנה הקרובה – הקמת בית קטן שאיננו מחובר לתשתיות פיזיות של מים וחשמל, ניתן לניוד ומייצר לעצמו את האנרגיה שהוא זקוק לה.

הקמת ה-Tiny House היא חלק מיוזמת "בית ספר בית", במסגרתה מגובשת תוכנית לימודים אלטרנטיבית לתלמידי תיכון. בתוכנית זו יבנה כל תלמיד בית בעצמו, תוך לימוד ויישום של עקרונות בתחומי ההנדסה, הפיזיקה, הקיימות ותחומים אחרים וינהל חיי קהילה לצד תלמידים נוספים.

אנו גאים בסטודנטים שלוקחים חלק בפרויקט בעל חשיבות ערכית ולימודית כאחד, ובראשי התוכנית ד"ר אפרת פרל ופרופ' חנן יניב שמלווים אותם.
נמשיך לעדכן אתכם מההקמות בשטח