
מרב שקל ונועה גבאי
הנדסת תעשייה וניהול
בהנחיית: נזי זלמנוב
מערכת מעקב תזונה

מרב שקל ונועה גבאי
הנדסת תעשייה וניהול
בהנחיית: נזי זלמנוב

מסלול הלימודים: הנדסת תעשייה וניהול
מטרת/מהות הפרויקט
פיתוח מערכת מידע המיועדת לסייע לאנשים החווים תסמינים ותופעות לוואי הקשורות לתזונה. המערכת מאפשרת לזהות דפוסים חוזרים שעשויים להצביע על רגישויות למזון ואף על אלרגיות, וכך לתרום להבנה מוקדמת של מקור הבעיה.
כיצד נולד הרעיון
הרעיון הגיע מתוך התנסות אישית וקרובה – אנחנו, כמו רבים מסביבנו, חוות לעיתים תסמינים בעקבות תזונה. מתוך הרצון להבין טוב יותר את מקור התופעות, עלה הרעיון ליצור כלי שיעזור לנו ולמשתמשות נוספות לזהות קשר בין מזון לתחושות פיזיות, בתקווה לשפר את איכות החיים.
מדוע בחרתם בפרויקט הזה
הנושא דיבר אל שתינו באופן אישי. זה פרויקט שנותן מקום לשילוב בין עניין אישי לטכנולוגיה, ומאפשר לנו לעצב פתרון פרקטי ומועיל עבור אוכלוסייה רחבה – מתוך הקשבה לצורך אמיתי.
איזה מענה הוא נותן ולאיזה אוכלוסייה?
המערכת מיועדת לכל מי שסובל מתסמינים הקשורים למזון – בין אם מדובר בחשד לרגישות, אלרגיה או תגובה חוזרת בלתי מוסברת. מדובר בכלי תומך, שאינו תחליף לייעוץ רפואי, אך יכול לספק תובנות ראשוניות ולהכווין לבדיקה מקצועית – עבור מבוגרים, צעירים ואנשי מקצוע בתחום הבריאות.
מערכת מעקב תזונה
שתף לינק באמצעות:
https://arabic.afeka.ac.il/student-experience/learn-differently/projects-department/מערכת-מעקב-תזונה/WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
https://arabic.afeka.ac.il/student-experience/learn-differently/projects-department/מערכת-מעקב-תזונה/